۱۴۰۵ سيزدهم آبان
A+
A-
5 خبر خوب شرکت آب و فاضلاب استان البرز در هفته اول آبان ماه 1405
*📢 5 خبر خوب هفته | شرکت آب و فاضلاب استان البرز
هفته اول آبان‌ماه 1405*

1. *💧 تقویت زیرساخت‌های آبرسانی
عملیات 48 ساعته برای اتصال خط انتقال آب چاه ابن‌سینا به شبکه و نصب شیر کمرخط 400 میلی‌متری در ماهدشت با تلاش شبانه‌روزی نیروهای عملیاتی و فنی به پایان رسید.

2. *🌊 احیای منابع تأمین آب
چاه آب شرب روستای نمکلان با اجرای عملیات تخصصی احیا و مهندسی مجدد، پس از انجام ویدئومتری و نیتروپالس، دوباره به مدار بهره‌برداری بازگشت.

3. *🛠️ توسعه و بهسازی شبکه توزیع
عملیات اصلاح 150 متر از شبکه توزیع آب شرب و بهسازی 23 رشته انشعاب در کوچه‌های رضوان 2 و حماسه 4 محمدشهر اجرا شد.

4. *🏆 افتخارآفرینی در عرصه ورزش
تیم آمادگی جسمانی هیئت ورزش صنعت آب و برق استان البرز در دهمین دوره مسابقات سراسری وزارت نیرو، عنوان قهرمانی کشور را کسب کرد. 3 نفر از کارکنان شرکت آب و فاضلاب استان البرز نیز در ترکیب تیم قهرمان حضور داشتند.

5. *🛡️ ارتقای آمادگی در شرایط اضطراری
مانور تخلیه اضطراری و آموزش اطفای حریق با مشارکت کارکنان امور آب و فاضلاب هشتگرد و مهستان، با هدف ارتقای آمادگی عملیاتی و تقویت الزامات ایمنی برگزار شد.

#آب_سرمایه_مشترک

📅1405/08/10
روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان البرز
تاریخ:
1405/08/10
تعداد بازدید:
41
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:2 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
Powered by DorsaPortal