۱۴۰۳ جمعه ۱۴ دي
A+
A-

فیلتر

از
تا
جستجو
گروه
مرتب شود با
به صورت
پرسش و پاسخ
نحوه محاسبه حق انشعاب آب و فاضلاب در کاربریهای خانگی و غیر خانگی چگونه است؟ نحوه محاسبه حق انشعاب آب و فاضلاب در کاربریهای خانگی و غیر خانگی چگونه است؟
- محاسبه حق انشعاب آب و فاضلاب در کاربریهای خانگی بر اساس قرار گرفتن ملک در مناطق شهرداری شهر مربوطه و در کاربریهای غیر خانگی بر اساس ظرفیت قراردادی محاسبه شده طبق مقررات ابلاغ شده توسط وزارت نیرو می باشد.
نحوه اسکن مدارک چگونه است و مشخصات آن چیست؟ نحوه اسکن مدارک چگونه است و مشخصات آن چیست؟
هر یک از مدارک مورد نیاز را در فایلی جداگانه، با وضوح تصویر 150dpiو بصورت256 رنگ یا Grayscale،اسکن نموده و در پایان مراحل ثبت نام، در فرم مربوطه و دقیقاً در مکان مشخص شده اضافه نمایید.
لوله های داخل حیاط ما نشتی پیدا کرده و مقداری آب هم هدر رفته است، چه کاری باید انجام دهیم؟ لوله های داخل حیاط ما نشتی پیدا کرده و مقداری آب هم هدر رفته است، چه کاری باید انجام دهیم؟

باید به سرعت نسبت به اصلاح لوله کشی اقدام نمایید و قبل از آن که روی آن پوشانده شود، سامانه 1522 یا اداره آب و فاضلاب منطقه خود را درجریان بگذارید تا پس ازبازدید، نسبت به گزارش و اصلاح قبض صادرشده اقدام شود.

ظرفیت قراردادی چیست ؟ ظرفیت قراردادی چیست ؟
ظرفیت قراردادی تنها درخصوص انشعاب های غیرخانگی منظور می گردد و طبق تعریف مندرج در بند 1-19-4 آئین نامه عملیاتی و شرایط عمومی تعرفه های آب و فاضلاب وزارت نیرو، عبارت است از حجم آبی که در قرارداد مشترک درج شده و مشترک مجاز به مصرف تا این حد برحسب مترمکعب در ماه می باشد که براساس درخواست متقاضی یا مشترک و درصورت وجود امکانات فنی برای شرکت در چارچوب ضوابط تعیین می گردد.
در صورت تغییر کاربری یا تخریب ملک چه اقداماتی باید انجام شود؟ در صورت تغییر کاربری یا تخریب ملک چه اقداماتی باید انجام شود؟
طبق بند 32-4 آیین نامه عملیاتی و شرایط عمومی تعرفه های آب و فاضلاب، در صورت تغییر کاربری و یا تخریب ملک، مشترک باید از طریق سامانه الکترونیک امور مشترکین آبفا یا مراجعه به دفاتر پستی و پیشخوان و یا از طریق مناطق آبفا اقدام و اطلاعات مورد نیاز را ارائه و فرمهای مربوطه را تکمیل نماید.
در صورت به سرقت رفتن کنتور، مشترک چه اقداماتی باید انجام دهد؟ در صورت به سرقت رفتن کنتور، مشترک چه اقداماتی باید انجام دهد؟
مشترک بایستی ضمن تهیه استشهاد محلی با مراجعه به منطقه مربوطه و اثبات ادعای خود، کنتور و لوازم مورد نیاز را تهیه نماید تا پس از ثبت اطلاعات کنتور جدید در سیستم، نسبت به نصب آن توسط شرکت اقدام گردد.
چگونه از خرابی کنتور ملک مطلع شویم؟ چگونه از خرابی کنتور ملک مطلع شویم؟

درصورتیکه پس از باز نمودن شیر آب، شماره انداز کنتور بدون حرکت باشد و یا اینکه مصرف ثبت شده در قبض آب خیلی کمتر یا خیلی بیشتر از مصرف معمول بود بایستی از طریق سامانه الکترونیک امور مشترکین آبفا یا مراجعه به دفاتر پستی و پیشخوان درخصوص تست وسایل اندازه گیری اقدام نمائید.

ضمناً می توانید قبل از اقدام فوق، با تست کنتور ملک خود بوسیله ظروفی با حجم معین ازخراب یا سالم بودن کنتور ملک خود اطمینان نسبی حاصل نمائید ( به شرط بسته بودن کلیه شیرهای آب ملک، ابتدا شماره کنتور را یادداشت سپس یک ظرف 20 یا 40 لیتری را پر از آب نموده و مجدداً شماره کنتور را یادداشت نمائید اگر اختلاف دو عدد مشاهده شده با حجم آب ظرف یکسان نبود احتمال خرابی کنتور وجود دارد)
چرا پاسخ استعلامها بایستی توسط متقاضی از سازمانهای سطح شهر اخذ گردد؟ چرا پاسخ استعلامها بایستی توسط متقاضی از سازمانهای سطح شهر اخذ گردد؟
زیرا پاسخ استعلام هنگامی به متقاضی ارائه می گردد که کلیه بدهی های خود را به سازمان مربوطه پرداخت نموده باشد، لذا اخذ استعلام توسط شرکت آبفا جهت املاک متقاضیان از سازمانهای سطح شهر امکانپذیر نبوده و متقاضی بایستی جهت تسویه حساب، شخصاً مراجعه نماید.
چرا برای هر انشعاب آب بایستی یک انشعاب فاضلاب خریداری نمود؟ چرا برای هر انشعاب آب بایستی یک انشعاب فاضلاب خریداری نمود؟
طبق بند 1-23-4 آئین نامه عملیاتی و شرایط عمومی تعرفه های آب و فاضلاب وزارت نیرو ، داشتن انشعاب آب و فاضلاب لازم و ملزوم یکدیگرند و کلیه مالکان املاک واقع در محدوده طرح جمع آوری و دفع فاضلاب مکلفند ظرف مدتی که دستگاه ها و شرکت های آب و فاضلاب اخطار یا اعلان می نمایند تقاضای نصب انشعاب فاضلاب ملک خود را به مرجع مربوطه تسلیم و هزینه آن را پرداخت نمایند.
آیا شرکت آب و فاضلاب حق دارد انشعابی را قطع نماید ؟ آیا شرکت آب و فاضلاب حق دارد انشعابی را قطع نماید ؟

شرکت آب وفاضلاب برابر بند 39-4 آیین نامه شرکت به دلایل زیر می تواند یک انشعاب را به طور موقت قطع نماید:

الف) در صورتی که مشترک یا استفاده کننده نسبت به پرداخت کلیه دیون خود به شرکت در مهلت مقرر اقدام ننماید.

ب) در صورتی که مشترک یا استفاده کننده، عمداً اقدام به دست کاری تأسیسات آب و فاضلاب متعلق به شرکت نموده و یا اقدام به شکستن و یا دست کاری منجر به خرابی کنتور نماید.

ج) در صورتی که از انشعاب واگذار شده آب و یا فاضلاب اقدام به لوله کشی به ملک دیگر و استفاده غیر مجاز شود و یا نسبت به نصب پمپ به طور مستقیم بر روی انشعاب اقدام گردد. د) در صورتی که مشترک یا استفاده کننده به تشخیص شرکت موجب نامرئی شدن دریچه محفظه شیر قطع و وصل انشعاب(آب و فاضلاب) بشود و یا ایجاد مانع در آن بنماید.

ه) در صورتی که امکان قرائت کنتور در سه دوره متوالی به دلیل بسته بودن در میسر نگردد. و) هرگاه حکم یا قرار لازم الاجراء از سوی مقامات قضائی در زمینه قطع انشعاب (آب و فاضلاب) صادر گردد. همچنین در موارد دیگری از آیین نامه شرکت، بر اجازه قطع انشعاب تصریح شده است که به طور خاص اعمال خواهد شد. بدیهی است برقراری مجدد انشعاب، پس از پرداخت بدهی های معوقه و هزینه وصل یا نصب مجدد امکان پذیر است.

سلام لطفا معلوم کنید برای من که چرا با توجه به اینکه حدود یکسال است که در قبض مشترکین اب مبلغی را بعنوان توسعه اب شرب روستایی کم می شود ولی به حساب روستای ما که کلانک طالقان از استان البرز است واریز نمی شود چگونه می توانم پیگیری کنم ؟ سلام لطفا معلوم کنید برای من که چرا با توجه به اینکه حدود یکسال است که در قبض مشترکین اب مبلغی را بعنوان توسعه اب شرب روستایی کم می شود ولی به حساب روستای ما که کلانک طالقان از استان البرز است واریز نمی شود چگونه می توانم پیگیری کنم ؟
مشترک گرامی شما باید برای رسیدگی به مشکل مربوطه با آب وفاضلاب روستایی تماس بگیرید.
<<   <  1  >   >>  
Powered by DorsaPortal